کلینیک روانشناسی

آموزش و کنکور

کلینیک روانشناسی

کلینیک روانشناسی

روانشناسی علمی است که به رفتار انسان در ارتباط با محیط و تفاوت رفتارها می پردازد. هدف اصلی روانشناسی بررسی وضعیت انسان در برابر اتفاقات مختلفی است که در زندگی برای او اتفاق می افتد. روانشناسی علم مطالعه رفتار و فرآیندهای ذهنی انسان است. روانشناسی با فرآیندهای رفتاری و روانی مختلفی مانند ادراک، احساسات، شخصیت، هوش، هیجان و انگیزه سروکار دارد. این رشته یک رشته کاربردی است که تمامی ابعاد زندگی انسان را در بر می گیرد و با توجه به پیچیدگی زندگی انسان، نیاز به حضور در این عرصه بسیار محسوس شده است.

دلیل و نیاز به مراجعه به روانشناس

بسیاری از ما سعی می کنیم نیمه تاریک وجودمان را پنهان کنیم و این باعث ایجاد مشکلاتی در روان ما می شود. از طرف دیگر، چون شناخت کافی از خود، احساسات، دنیای اطراف و جهان نداریم، اغلب در مورد موضوعات مختلف احساس پوچی یا اغراق می کنیم. در این شرایط بهتر است به یک روانشناس مراجعه کنید.

برای چه مشکلاتی می توانم به روانشناس مراجعه کنم؟

یک روانشناس خوب برای استرس

استرس یکی از مهمترین معضلات جامعه کنونی ما است، افرادی که دچار استرس یا اختلالات اضطرابی هستند برای تجربه یک زندگی آرام و سالم باید با روانشناسان خوب در تهران تماس گرفته و مشورت کنند.

روانشناسی برای درمان فوبیا

فوبیا همچنین می تواند زیر مجموعه ای از اختلالات اضطرابی باشد. انواع مختلفی از فوبیاها مانند کلاستروفوبیا، فوبیای اجتماعی، فوبیای پرواز، ارتفاع و غیره وجود دارد. فوبیا یک ترس عمیق از یک مکان یا رویداد است که در بسیاری از موارد منجر به حملات اضطراب شدید می شود و مشکلات زیادی را برای فرد ایجاد می کند.

روانشناس افسردگی

علاوه بر ترس و فوبیا، افسردگی نیز یکی از بیماری هایی است که اگر فردی به آن مبتلا شد باید برای رهایی از آن به  روانشناس تهران مراجعه کند. اگرچه اکثر افسردگی های رایج در عرض شش ماه و گاهی اوقات حتی بدون دارو ناپدید می شوند، این شش ماه اغلب می تواند بسیار دشوار باشد و حتی برخی افراد در این دوره تصمیم به خودکشی می گیرند. اکثر روانشناسان افسردگی را بدون دارو و با راهکارهای روانشناسی درمان می کنند، اما گاهی نیاز به تجویز دارو است که در این صورت ممکن است روانشناس شما را به روانپزشک در تهران ارجاع دهد.

روانشناس افسردگی پس از زایمان

آنچه از نظر علمی به عنوان افسردگی پس از زایمان (PPD) شناخته می شود، اغلب روزها یا هفته ها پس از تولد نوزاد رخ می دهد. این نوع افسردگی نه تنها پس از تولد اولین فرزند بلکه پس از هر بار زایمان نیز ممکن است رخ دهد. یک روانشناس خوب و با تجربه می تواند علائم افسردگی پس از زایمان را تشخیص دهد و افسردگی را تشخیص دهد و در کمترین زمان ممکن مشکل را حل کند.

مسائل و مشکلات خانوادگی

اکثر مشکلات ازدواج، مشکلات خانوادگی با فرزندانتان، حتی در دوران نوجوانی، با مراجعه به یک روانشناس مجرب به راحتی قابل حل است.

مسائل و مشکلات معنوی

بسیاری از ما انسان ها عمیقاً درگیر مسائل بسیار خاصی هستیم. اکثر مشکلات مربوط به وجود انسان، مرگ، چرخه زندگی و ... برای ما به راحتی حل نمی شود. بسیاری از افرادی که درگیر این مسائل هستند، اغلب دچار پوچی می شوند و زندگی برای آنها بی معنا می شود. مشاوره با روانشناس متخصص در تهران می تواند بسیار موثر باشد. اگرچه درمان چنین مشکلاتی به سبک و جهت گیری روانشناس بستگی دارد، اما اکثر روانشناسان سعی می کنند به فرد کمک کنند تا معنا، ارزش و هدف زندگی خود را بیابد و سعی در ساختن زندگی خود داشته باشد.

اختلال شخصیت

انواع مختلفی از اختلالات شخصیتی مانند اختلال دوقطبی، اختلال شخصیت پولیف، اختلال شخصیت خودشیفته و غیره وجود دارد. صحبت در مورد همه این اختلالات از حوصله این متن خارج است، اما در صورت علاقه می توانید اطلاعات کاملی در مورد هر یک از آنها در وبلاگ کامل کسب کنید.

اختلال وسواس فکری عملی

اختلال وسواس فکری عملی یکی از شایع ترین و در عین حال آزاردهنده ترین اختلالات روانی است که بسیاری از افراد از آن رنج می برند.اختلال وسواس فکری عملی به طور بالقوه بیماری است که افراد را در چرخه بی پایانی از افکار و رفتارهای تکراری به دام می اندازد. افراد مبتلا به اختلال وسواس فکری و عملی افکار و ترس های تکراری و آزاردهنده ای دارند که نمی توانند آنها را کنترل کنند.

روانشناس برای ترک اعتیاد

تاکنون خانواده های زیادی به دلیل اعتیاد یکی از اعضای خانواده دچار مشکل شده اند و این نشان دهنده لزوم مراجعه به  روانشناس تهرانی در چنین شرایطی است. مشاوره با روانشناس برای فرد معتاد و اطرافیانش بسیار ارزشمند است و می تواند آنها را در مسیر درست راهنمایی کند.

مشاوره روانشناسی بر مسائل زیر تمرکز دارد:

در تمام مراحل رشد (یعنی کودکی، نوجوانی، بزرگسالی و بزرگتر)، مشاوره روانشناختی شخصی (انفرادی)، زوج ها، خانواده ها، گروه ها یا سازمان ها، مشاوره برای مسائل مدرسه و کار، تنظیم و مشاوره در مورد تصمیم گیری در زمینه حرفه و کار، و مقابله با اضطراب مدرسه-کار-بازنشستگی، مشاوره روانشناسی برای مشکلات رابطه - از جمله مشکلات زناشویی و خانوادگی، مشاوره در زمینه اختلالات یادگیری و مهارت های زندگی و کار،مدیریت اضطراب و مقابله با رویدادهای دشوار زندگی، مشاوره روانشناسی برای مقابله با ناتوانی جسمی، بیماری یا آسیب.

روش ها و تکنیک های مورد استفاده در مشاوره روانشناسی شامل موارد زیر است:

  • مشاوره شخصی (انفرادی)، خانواده و گروهی
  • زوج های مشاوره و حل و فصل اختلافات زناشویی (زناشویی)
  • روان درمانی رفتاری (CBT)
  • درمان دیالکتیکی (DBT)
  • مداخلات در بحران، مدیریت بلایا
  • کارگاه هایی برای آموزش و اطلاع رسانی به مردم در مورد مشکلات سلامت روان، مدرسه، خانواده، ارتباطات و محل کار
  • مشاوره حرفه ای و شغلی
  • مشاوره با سازمان ها برای ارزیابی سلامت روانی کارکنان و کمک به (بهبود) محیط کار.
تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.